o učenju tujih jezikov, o športu, o branju, o vzgoji, o tečajih za otroke, o tečajih za odrasle, o Verbi seveda ( na dolgo Jezikovna šola Verba :), pa o vztrajnosti, zaupanju in predanosti… uf, pa še o marsičem :)…

Nina in Primož Regina, Jezikovna šola Verba 1997

In tukaj, na novi spletni strani Jezikovne šole Verba, bova svoje misli delila z vami.

Leta 1997 sva se odločila za samostojno podjetniško pot in s trdno voljo, vztrajnostjo, neprestanim izobraževanjem, odličnimi sodelavci in predvsem z vero vase Jezikovno šolo Verba postavila na mesto, ki ji pritiče.

Jezikovna šola Verba je jezikovna šola za tiste, ki verjamejo v osnovne človeške vrednote, ki so potrpežljivi, spoštljivi, vztrajni, marljivi, odprti za novosti, sproščeni, ki znajo zaupati in se preprosto prepustiti toku učenja.

Nikoli se nisva podrejala zahtevam trga (čeprav je Primož ekonomist in mu teorija ni tuja :)), nikoli nisva obljubljala čudežev, nikoli nisva naših jezikovnih tečajev prodajala v smislu “hitro učenje – v 14-ih dneh – 3 tuje jezike” in tudi raznih popustov pri nas ni prav veliko :). Pri nas ni kartic zaupanja, pa kuponov, pa paketov pa ne vem še vsega.

Pri nas boste dobili osebno svetovanje z enim od naju, torej ne neko referentko (pa brez zamer :)), ki vam po tekočem traku razlaga kdaj je angleščina začetni tečaj. Pred vpisom na tečaj se bomo veliko pogovarjali, o vas, o vaših željah, o naših izkušnjah (ni jih malo, pridobivamo jih že od 1997 :)) o razpoložljivem času, mogoče tudi o vaših strahovih ali pa si le preprosto izmenjali nekaj starševskih nasvetov. Tko, po domače! Brez floskul, 500tih mejlov in “sestankov”.

Zadeva je preprosta: vi se želite učiti tujega jezika, mi pa vam omogočamo odlično podporo in vas vodimo tekom tega čudovitega procesa učenja jezika in kulture.

Ampak pozor! Učiti se boste morali vi… Brez vašega vložka preprosto ne bo šlo. Najbolje, da vsak dan po malo. Vsaka minuta šteje.

Učenje tujih jezikov je čudovito pisan mozaik, in ko so vsi delčki sestavljeni, pridemo do cilja tega maratona.

Leto 2016 je bila velika prelomnica za Jezikovno šolo Verba, saj smo se iz naših “prvih” prostorov na Cankarjevi cesti, preselili na novo lokacijo na Študentovsko ulico 13. Šele na tej lokaciji pa je Nina (naš jezikovni guru :)) lahko popolnoma razprla krila in skupaj s timom Verbinih učiteljic in učiteljev, vse jezikovne tečaje nadgradila z modernim pristopom, ki še bolj poudarja pomen komunikacije pri učenju tujega jezika, izkustveno učenje, učenje v jezikovni kavarni, jezikovno sodelovanje, učenje v mestu in ne samo za mizo, učenje v stiku s tujci, učenje preko iger na prostem…

V Jezikovni šoli Verba smo od nekdaj stremeli k novostim: bili smo ena prvih šol s ponudbo 28-ih tujih jezikov, z unikatnimi počitniškimi programi za otroke Počitnice pri Nini in Primožu, s tečaji javnega nastopanja tudi za otroke, z izvirnimi pedagoškimi programi za osnovnošolce, že od začetka 21. stoletja (kako se tole dobro sliši :) pa so naši jezikovni tečaji usklajeni tudi z evropsko jezikovno lestvico, naši tečajniki pa po sistematičnem učenju na Verbi zelo uspešno opravljajo mednarodne izpite iz različnih tujih jezikov.

Nina in Primož Regina, ustanovitelja in vodji Jezikovne šole Verba, sicer pa tudi mož in žena, pa mami in oči, pa tudi “una ta stroga, ampak fajn učiteljica” in “un ta smešn, pa un k ful rad na koš meče”.