Jezikovni dan v mestu

Vsi učitelji, ki želite, da vaši učenci doživijo fantastično dogodivščino s sveta tujih jezikov, zajemite dih. Na Jezikovni šoli Verba, kjer že od 1997 izvajamo jezikovne tečaje 28 tujih jezikov za otroke in odrasle, pripravljamo za učence od 4. razreda dalje  atraktivno jezikovno popotovanje po ožjem središču Ljubljane..

Na tej dve uri in pol dolgi avanturi se bodo mladi, novih doživetij lačni popotniki, srečali s številnimi eksotičnimi jeziki, ki so jih nekateri lahko slišali samo po televiziji.  

Program Jezikovni dan v Ljubljani omogoča učencem posebno jezikovno izkušnjo, kjer na zelo praktičen, dinamičen in atraktiven način, izven učilnice, v prijetnem ambientu turistično obarvanega ožjega središča mesta, na tržnici, obrežju Ljubljanice, na različnih trgih, mostovih spoznavajo tuje jezike.

Učenci so razdeljeni v več skupin, spoznavajo različne jezike kot kakšni turisti, naše zbirno mesto pa je pri Vodnikovem spomeniku, kjer se vsakič ob določeni uri dobimo (za to poskrbijo naši učitelji) in zamenjamo “vodiča” oz jezik in pri tem samo eno postajo od večih izvedemo v prostorih Verbe, ki je v neposredni bližini Vodnikovega spomenika.

S ponosom vas vabimo, da svoje jezikovne sladokusce pripeljete na program  Jezikovni dan v mestu, kjer smo številnim učencem uspeli pričarati po njihovem mnenju najbolj zanimiv in hkrati zabaven kulturni dan v vsem šolskem letu. Omenimo naj še, da je mnogo učencev prav na ta dan pridobilo tako pozitivno jezikovno izkušnjo, da so začeli graditi resno pot osvajanja izbranega jezika.

Jezikovnega dne se lahko naenkrat udeleži do 112 učencev, ki jih razvajamo med celotnim šolskim letom predvsem v dopoldanskem času, paleto jezikov, ki jih želijo spoznavati, pa nam predlagajte na prijavnici.

SEPTEMBER 2018– JUNIJ 2019
TRAJANJE: 3 šol. ure
CENA: 7 € na osebo
KJE SE DOBIMO? Vodnikov spomenik

Evidenčna prijava