Predstavitev

Obogatite šolski učni načrt s pedagoškimi programi Jezikovne šole Verba za osnovnošolce in srednješolce.

Učenje osnovnošolcev v mestu

Jezikovni dan v mestu

Za osnovnošolce in srednješolce!

3 šolske ure
7 € / osebo

Več o programu
Colonia

Colonia Iulia Aemona

Odkrijmo rimsko Ljubljano!

90 minut
3€ / osebo

Več o programu
Srednjeveška Ljubljana

Luwigana

Popolna srednjeveška dogodivščina!

90 minut
3€ / osebo

Več o programu
Julija

Julija al' me boš kaj rada mela?

Po Prešernovih stopinjah!

90 minut
3€ / osebo

Več o programu
Sodobni penati

Sodobni penati

Po ljubljanskih literarnih poteh!

90 minut
3€ / osebo

Več o programu
Prešernov trg

Jezikovni dan v mestu + strokovno vodenje po Ljubljani

Kombinacija dveh programov!

5 šolskih ur
9€ / osebo

Evidenčna prijava

Jezikovni dan v mestu Verba

Jezikovni dan

Vsi učitelji, ki želite, da vaši učenci doživijo fantastično dogodivščino s sveta tujih jezikov, zajemite dih. Na Jezikovni šoli Verba, kjer že od 1997 izvajamo jezikovne tečaje 28 tujih jezikov za otroke in odrasle, pripravljamo za učence od 4. razreda dalje atraktivno jezikovno popotovanje po ožjem središču Ljubljane.

Na tej dve uri in pol dolgi avanturi se bodo mladi, novih doživetij lačni popotniki, srečali s številnimi eksotičnimi jeziki, ki so jih nekateri lahko slišali samo po televiziji.

Program Jezikovni dan v Ljubljani omogoča učencem posebno jezikovno izkušnjo, kjer na zelo praktičen, dinamičen in atraktiven način, izven učilnice, v prijetnem ambientu turistično obarvanega ožjega središča mesta, na tržnici, obrežju Ljubljanice, na različnih trgih, mostovih spoznavajo tuje jezike.

Učenci so razdeljeni v več skupin, spoznavajo različne jezike kot kakšni turisti, naše zbirno mesto pa je pri Vodnikovem spomeniku, kjer se vsakič ob določeni uri dobimo (za to poskrbijo naši učitelji) in zamenjamo “vodiča” oz jezik in pri tem samo eno postajo od večih izvedemo v prostorih Verbe, ki je v neposredni bližini Vodnikovega spomenika.

S ponosom vas vabimo, da svoje jezikovne sladokusce pripeljete na program Jezikovni dan v mestu, kjer smo številnim učencem uspeli pričarati po njihovem mnenju najbolj zanimiv in hkrati zabaven kulturni dan v vsem šolskem letu. Omenimo naj še, da je mnogo učencev prav na ta dan pridobilo tako pozitivno jezikovno izkušnjo, da so začeli graditi resno pot osvajanja izbranega jezika.

Jezikovnega dne se lahko naenkrat udeleži do 112 učencev, ki jih razvajamo med celotnim šolskim letom predvsem v dopoldanskem času, paleto jezikov, ki jih želijo spoznavati, pa nam predlagajte na prijavnici.

SEPTEMBER 2018 – JUNIJ 2019

TRAJANJE: 3 šol. ure

CENA: 7 € na osebo

KJE SE DOBIMO? Jezikovna šola Verba, Cankarjeva cesta 10

PRIJAVNICA

Šola

Naslov

Kontaktna oseba

Telefon

E-pošta

Datum prihoda na jezikovni dan

Ura začetka

Število prijavljenih učencev

Razred

* Pomembna opozorila: Evidenčna prijava ni obvezujoča ampak je informativne narave, poklicali vas bomo, če je povpraševani termin še prost.