Pravno obvestilo

S klikom na gumb »Prijava (ne vem kaj imamo mi tukaj« dovoljujem, da Jezikovna šola Verba, Prinini d.o.o. do preklica hrani in obdeluje moje osebne podatke za namene, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletnih straneh  in mojih zanimanj z namenom zagotavljanja personaliziranih vsebin in ponudb.

S klikom na gumb »Prijava« dajem izrecno privolitev, da lahko Jezikovna šola Verba, Prinini d.o.o. zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom vodenja evidence zanimanja ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi z vsebino na spletnih straneh Jezikovne šole Verba.

Z zbranimi podatki bomo rokovali odgovorno, obenem pa nam bodo podatki v pomoč, da vas bomo obveščali o zadevah, ki vas zanimajo, kar za vas pomeni boljšo uporabniško izkušnjo. Vašo odločitev lahko spremenite kadarkoli; lahko preprosto posodobite vaše nastavitve oz. kliknete na »Odjava« (v nogi vsakega prejetega maila). Za marketing avtomatizacijo uporabljamo platformo Mailchimp. S potrjeno prijavo se strinjate, da bodo vaši podatki posredovani Mailchimpu, ki jih bo obdeloval v skladu z njihovimi splošnimi pogoji.